Jobba hos oss

Arkitektbolaget är ett samhällsengagerat arkitektföretag i Växjö där vi varje dag arbetar med vår vision ’att vara en nyckelspelare i en region som blir känd för spännande och hållbar arkitektur’. Vilket bland annat betyder att vi arbetar för att stärka vår region och att vi tror på arkitekturens kraft.

Vi arbetar i en engagerad, generös och prestigelös miljö, där vi är lyhörda för våra beställares och brukares behov och bidrar med vår kompetens för att driva uppdragen framåt. Ditt driv, mod och initiativkraft kommer att få utrymme och välkomnas. Vi är alltid nyfikna på personer som delar vår vision och vill medverka till att göra visionen verklig. Vill du vara med i vårt team så tveka inte att skicka in din ansökan till oss.

Spontan ansökan
Kom in med din ansökan till admin@arkitektbolaget.se. Bifoga personligt brev, cv och portfolio (max 5 MB).

Praktik
Om du är arkitekt eller byggnadsingenjör med minst tre års utbildning är du välkommen att söka praktik hos oss för en period om minst sex månader. Håll utkik på vår hemsida och i våra sociala medier efter när det är dags att söka.

Prao
Vi vill bidra till att öka kunskapen om vad arkitektyrket är och tar emot praos från årskurs 8 eller 9 i grundskolan när vår arbetsbelastning gör att vi kan erbjuda handledning till eleverna. Om du vill ansöka om prao, skriv lite om dig själv och en kort motivering till varför du vill vara just på Arkitektbolaget. Skicka i så god tid som möjligt.

 

  • Lediga tjänster

    Just nu har vi inga lediga tjänster