Om oss

AFFÄRSIDÉ

Arkitektbolaget arbetar tillsammans med fastighetsägare och samhällsbyggare med innovativa lösningar vid nyskapande och förädling av fastigheter. Vi är det småländska arkitektkontoret med fokus på nyttan, hållbarheten och skönheten och vi är en engagerad guide från analys och idé till färdig byggnad.

Småländskt

För oss betyder småländskt; innovativt, klyftigt och nära. Vi arbetar nära våra kunder, vi är tillgängliga och engagerade. Vi arbetar fokuserat tillsammans för att hitta det klyftigaste, mest innovativa svaret på uppdragets fråga.

Guide

Vi tar kunden med på en resa där vi berättar vad som händer och vad som ligger bakom knuten. Vi lägger stor vikt vid att kommunicera klart och tydligt. Det vi hör när vi lyssnar på kunden är förutsättningen för vår resplan.

VISION

Tillsammans skapar vi spännande och hållbar arkitektur.

  • Arkitektbolaget är medlem i Sweden Green Building Council, Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande.
  • Arkitektbolaget deltar i Smart Housing Småland, en internationellt ledande innovationsmiljö som skapar smart boende och hållbar byggd miljö med bas i glas och trä.
  • Arkitektbolaget är medlem i Sustainable Småland, ett regionalt nätverk med inriktning på kunskapsdelning och utveckling av innovativa och utmanande miljölösningar med säte i Växjö.
  • Arkitektbolaget är utsedd till Växjös cykelvänligaste arbetsplats 2017.
  • Arkitektbolaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001.
  • Arkitektbolaget är miljöcertifierat enligt ISO 14001.